arkikuvia | pullokasvi

 

 

Vaarallisia nuo ruokakauppareissut kun sieltä tarttuu aina jotain mukaan. Prismassa on tällä hetkellä hyvät kasvivalikoimat. Katsotaan nyt miten tämän pullokasvin kanssa käy. Pienessä tarrassa oli hoito-ohjeet ja kastelua tulee välttää jaa kasvi viihtyy valoisassa. Hintaa tällä kasvilla oli 3,95 € joten ei ole suuri menetys jos saan tämän hengiltä.


Kommentointiosio avautuu klikkaamalla tekstin otsikkoa

10 kommenttia

 1. Taitaa olla Punalehtinen Pitsikukka tuo kasvi? Kukka oli siis pullossa valmiina? Minä en saa Pitsilehteä menestymään muuta miniälläni se kasvaa ja rehottaa. o) Mielenkiintoista seurattavaa sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikuttaa siltä että sama olisi! Kiva kun tiesit kasvin nimen. Nyt vaan toivotaan että elää onneliisena elämänsä loppuun asti pullossa, mielellään pitkän sellaisen ^_^

   Poista
 2. Ompa söpö viherasukki 🤗 ei tarvitse pyyhkiä pölyjäkään lehdiltä 😆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tarvitse pyyhkiä pölyjä eikä tarvitse kastella, luulisi olevan helppohoitoinen ^__^

   Poista
 3. Onpa todella suloinen. Kauniin väriset lehdet tuossa kasvissa. Saako tuo korkki olla koko ajan kiinni? Uskomatonta, ettei tarvitse paljoa kastella. Minä hoidan aina kaiken hengiltä. Ihanaa silmänruokaa koko kasvipurkki. (enkulinkäsityöt)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohjeen mukaan korkkia ei saa aukaista eikä kasvia saa kastella. Saa nähdä selviääkö tosiaan hengissä ns. "hoitamattomana"

   Poista
 4. Ompa ihmeellistä ettei korkkia avata ja koskaan anneta vettä... ohjeineen kuulostaa siltä, että saattaisi elää meilläkin - tai sitten huokuisi lasin läpi, että tuo muija on se, jonka luona kaikki kasvit tekee itsarin... nuukahtaisi raukka lasipurkkiinsa pelkästä pelosta!!
  POikani siis on antanut tuon nimityksen, että äidin hoivissa kaikki kukat tekee itsarin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulisi se jossain vaiheessa kuukahtavan hengiltä noin pienessä pullossa, ehkä täytyy perehtyä paremmin pullokasvien maailmaan ^_^ hyvä heitto pojaltasi :D

   Poista
 5. Tämäpäs on erikoinen. En olekaan aiemmin törmännyt tuollaiseen. Kasvilla on täysin oma maailmansa tuolla 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan oma ilmastonsa sillä kyllä on siellä ^_^ täytyy tuohon hoitamiseen tai hoitamatta jättämiseen vielä tutustua tarkemmin.

   PoistaOn tuhat tapaa toimia, mutta vain yksi tärkeä tehtävä: tuoda maailmaan lisää lempeyttä. -Susanna Jussila-

© arkisin.. Design by FCD.