kuka?

Hei ja tervetuloa Arkisin.-blogin pariin. Minä olen Jenni (s.1976) ja asun lähiöyksiössä Kanta-Hämeessä kissan kanssa. Tykkään dokumentoida arkea. Muutin vuonna 2017 omakotitalosta 38 neliön yksiöön ja silloin sai alkunsa tavaroiden karsiminen. Blogissa pääset näkemään kuinka tämä matka jatkuu. Minimalismihommaa ei tehdä veren maku suussa vaan rennolla otteella. Tiedän, että pienemmälläkin tavaramäärällä tulisi toimeen mutta taidan olla hiukan turhamainen wannabe-minimalisti.

 

Rakastan kierrellä kirppiksiä ja kierrätyskeskuksia. Ostan 'uusia' tavaroita (tarvittaessa) mahdollisuuksien mukaan kierrätettynä, sisältäen vaatteet, huonekalut, astiat. Itselle tarpeettoman materian lahjoitan Facebookin "Annetaan-"ryhmissä tai vien kierrätyskeskukseen.

 

Töitä teen sen verran että pärjään rahallisesti joten myös työnteko on minimoitu. Vapaa-ajalla valokuvaan, geokätköilen, postcrossaan, rakennan hitaaseen tahtiin nukkekotia. Taidenäyttelyt on se paikka jossa rentoudun ja inspiroidun. Lisäksi rakastan 3D-mallintamista.


Näen kauneutta kaikkialla.

 

Tervetuloa seuraamaan! Edellisen blogin löydät täältä.

 

Minut tavoittaa spostilla: arkisin365•gmail.com

© arkisin.. Design by FCD.