arkikuvia

 


Krissen postcrossing-aiheisen blogin innoittamana olen minäkin muutaman kortin innostunut lähettämään, ylläoleva kortti lähti Ryanille Yhdysvaltoihin. Onneksi on jemmassa muutama postimerkki, tulee kalliiksi tämä harrastus muuten. Täytyy kirppiskierroksella bongailla postikortteja, tällä hetkellä niitä on aika vähän. Lisää tietoa postcrossingista löydät täältä.


tillandsia

Ostin Prisman aleista tillandisian, ilmakasvin. Nyt pitää kaivaa jostain hoito-ohjeet. Olen innokas ostelemaan kasveja mutta sitten hoito saattaa jäädä vähän retuperälle. 

 

Ihanaa viikkoa sinulle!

 

Kommentointiosio avautuu klikkaamalla tekstin otsikkoa.

6 kommenttia

  1. Kiva kun rupesit myös lähettämään kortteja. Itse kortithan eivät niin kalliiksi tule, mutta nuo postimaksut ovat kyllä kalliita! Minäkin olen löytänyt kirppiksiltä tosi hyviä kortteja. Ja onhan minulla vielä iso nippu niitä omasta valokuvistani valmistettuja kortteja, kun voitin valokuvauskilpailussa ja sain itselleni 50kpl ottamastani kuvasta teetettyjä kortteja. Jos haluat katsoa enemmän lähettämiäni kortteja, niin minut löydät postcrossingsivulta nimimerkillä Kkrisse. Kiitos kun linkitit blogiini<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, kuinka hienoa että voitit valokuvauskilpailussa! Minä käyn kurkkaamassa profiilisi, omani on vielä "vaiheessa" Ihanaa että voi jonkun kanssa höpistä postcrossingjuttuja <3

      Poista
    2. Kerrothan sitten jossain vaiheessa mikä sinun käyttäjänimesi siellä on, niin minäkin pääsen sinun korttejasi katsomaan.

      Poista
  2. Ilmakasvi - en ole koskaan kuullutkaan 😱

    VastaaPoista



On tuhat tapaa toimia, mutta vain yksi tärkeä tehtävä: tuoda maailmaan lisää lempeyttä. -Susanna Jussila-

© arkisin.. Design by FCD.