arkikuvia | kolme kuvaa kuukaudessa | huhtikuu 2024

Kristiina haastoi lukijansa osallistumaan kolme kuvaa kuukaudessa-haasteeseen. Alla näkyy haasteen ohjeet, liity sinäkin mukaan! Lisää huhtikuun kuvia löydät täältä.

 

"Tein haasteesta tällä kertaa sellaisen että joka kuukausi julkaistaan kolme kuvaa. Kuvat saavat esittää vaikka mitä, mutta kuvan aiheen tulee alkaa meneillään olevan kuukauden nimen ensimmäisellä kirjaimella eli tammikuun kuvien aihe alkaa T:llä, helmikuun H:lla jne. Kuvat voivat esittää esim. maisemia, rakennuksia, tapahtumia, esineitä, eläimiä, ruokalajeja, juhlia..."

 


 

H niin kuin hortensia. Tämä on feikki mutta yllättävän aidon näköinen. Hortensia on yksi niistä kasveista joita en onnistu pitämään hengissä, pari vuotta sitten onnistuin parvekkeelle hankkimani hortensian tappamaan muistaakseni alle vuorokaudessa.

 

 

H niin kuin häntä. Kissa hautautuneena lempipaikkaansa eli villapeiton alle. Vain häntä on näkyvissä.

 


H niin kuin hiutaleet. Näemmä minusta on kuoriutunut nainen joka printtaa lasipurkkeihin tarrat kun eihän sitä muuten tiedä mitä purkki sisältää ;D Purkkien pohjaan merkkaan maalarinteippiin parasta ennen-päiväyksen jos kyseessä on ruoka-aine jota tulee harvakseltaan käytettyä. Ja näköjään on tarrakin vinossa mutta ei se ole niin justiinsa :D


Kommentointiosio avautuu klikkaamalla tekstin otsikkoa.


20 kommenttia

  1. Hortensioita en minäkään saa hengissä säilymään. Aika hyvin olet keksinyt tuon hiutale-sanan. Minulle tulisi vain mieleen lumihiutaleet, tai nyt keksin; hilse! Hilsekin voi ilmentyä hiutaleina, vai?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lohduttavaa että joku muukin on saanut hortensian hengiltä :D Hilse olisikin kova vaihtoehto vaikkakin ehkä vähän ällö.

      Poista
  2. Kivat kuvat. Olen suunnitellut myös lasipurkkeja kuiville ruoka-aineille. Hyvä idea tuo päiväys purkin pohjassa, kiitos vinkistä 👌

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ansku ^_^ minunkin pitäisi ostaa lisää lasipurkkeja ja mielellään samaa sarjaa, nyt on vähän kaikenlaista sekalaista.

      Poista
  3. Kuiva-aineiden lasipurkitus on ihan parasta! Paljon kivemman näköisiä kuin pahvipakkaukset..

    VastaaPoista
  4. Kääk, ei olisi pitänyt lukea Kristiinan ehdotusta hilsehiutaleista :D. Jäi vähän kummittelemaan.

    Kaurahiutaleista on sen sijaan pitänyt kirjoittaa osana yhtä tekstiä, joka on jo tammikuussa jäänyt kesken.

    Tekohortensiat on yllättävän aidon näköisiä. Niitä olen itsekin harkinnut, mutta toistaiseksi mulla on muutama kuivattu. Jahka alkavat olemaan pelkkää pölyä, voisi olla vaihdon aika. Eläviä en ole minäkään saanut kauaa pysymään hengissä. Vissiin olen yrittänyt liikaa ja ovat raukat hukkuneet liikakasteluun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Annukka, toivotaan ettei kukaan osallsitu haasteeseen hilsekuvalla, vaikka luonnollistahan tuo oikeastaan on :D

      Liikakasteluun on täälläkin kuollut moni kukka, niin sisällä kuin ulkonakin. Kukkakauppias antoi neuvon että pitää antaa mullan kuivahtaa ennen kuin kastelee lisää.

      Poista
  5. Hortensia taisi olla minunkin vastaukseni helmikuussa tähän haasteeseen. Häntä 😊 ei ainakaan TöpöHäntä..ja onhan lasipurkki kivempi katsella kuin pahvipurkki. 😋

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietinkin että onkohan joku jo laittanut hortensiakuvan :O Tulee monta h-kuukautta kun kohtahan on jo heinäkuu ^_^

      Poista
  6. Hauskasti keksitty h-sanat.

    VastaaPoista
  7. Ihana häntä ❤️ Tämä jätti miettimään, mitä mahtaisin itse kuvata...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanan kissan ihana häntä ❤️ Osallistu ihmeessä haasteeseen, kaikkea sitä hoolla alkavaa löytyy kun katselee ympäriinsä ^_^

      Poista
  8. Läheltä löytyi sinun kolme h-kuvaasi. Hortensiaa minulla ei ole koskaan ollut. Kissasta riittää tähän juttuun häntä, vaikka olisi mukavaa nähdä koko kissa.
    Mukavat kuvat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy kuvata joskus hännän omistaja jos suostuisi olemaan paikoillaan ^_^ Kiitos kivasta kommentista, Aimarii!

      Poista
  9. Selkeät Hoot :) Etenkin häntä! Tuo merkkaaminen on ainakin selkeää. Töissä, ihmisten kotona, olen monesti etsinyt just kaurahiuitaleita, jotka on tyhjennetty johonkin purkkiin, joka on kaiken lisäksi läpinäkymätön. Siinä sitten auot kaikki purkit, josko sattuisi tärppäämään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän sitä ihmisen pitäisi muistaa ilmankin merkkauksia mutta pelataan varman päälle ^_^

      Poista
  10. Heh, mulla on sama tekniikka noiden hiutaleiden kanssa, että laitan parasta ennen -päivän teipillä näkyviin. Eihän sitä muuten voi muistaa mitenkään.

    Hyvät kuvat sulla! Mun olisi pitänyt laittaa Miisu-kissan kuva maaliskuulle, jos olisin tajunnut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiutaleisiin ei tarvitse laittaa mutta muihin hitaasti kuluviin kylläkin. Oi että, kuva Miisusta olisi ollut varmasti ihana ^__^

      Poista



On tuhat tapaa toimia, mutta vain yksi tärkeä tehtävä: tuoda maailmaan lisää lempeyttä. -Susanna Jussila-

© arkisin.. Design by FCD.