poisto | hankinta

Nyt kävi niin että pyykinpesukoneeni Juudas Rosenlew lakkasi toimimasta. Se temppuili niin että ei ottanut enää kunnolla vettä ohjelman aikana enkä itse ole korjaustaitoinen ja uusi kone tulee varmaan edullisemmaksi kuin vanhan korjaaminen.

Olin jo miettinyt että alan pesulanaiseksi mutta hinnat nähtyäni päätin että uusi kone on saatava. Tuolla korttelipesulassa maksaa siis yhden koneellisen pesu kolmesta neljään euroa mikä on aika paljon. Toki kun sinne sain avaimen niin voisin mennä mankeloimaan kaikki aina pikkuhousuista lakanoihin. Tai käydä pesemässä mattoja.

Torstaina laitoin tilauksen Giganttiin ja maanantaina tuo asentaja  koneen ja vie vanhan pois mennessään. Jee!

Tuntuu että nyt viime aikoina on hajonnut puoli elämää; tietokone, pesukone, tuuletin, mitä seuraavaksi?

4 kommenttia

 1. Voihan Juudas Rosenlew minkä teki! Jospa uusi kone olisi vähemmän Juudas!:) Tuo on niin totta, että tavarat hajoaa jotenkin sykleissä, musta kans tuntui tässä, et kun yksi juttu hajosi niin seuraava seurasi heti perässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi ehkä pitänyt tilata Miele mutta katsotaan nyt kuinka pitkään uusi Electrolux jaksaa. Täytyy vähentää pyykinpesua että konekin jaksaa toimia, pesen aivan liian usein pyykkiä kun vaatteita on niin vähän. Suunnitelmissa siis vaatteiden ostoa.

   Nyt kun tavaraa on vähemmän niin jotenkin niiden vähäisiten hajoamisen huomaa paremmin kun usein on pakko ostaa korvaava tuote.

   Juudas oli Juudas, mikä nimi uudelle koneelle? Ehkä Jeesus? :D

   Poista
 2. No voi höh! Pesukoneista on yllättävän paljon harmia, jos ne alkaa temppuilla. Meillekin kävi joskus noin, että kone ei oikein ottanut vettä, mutta luojan kiitos parin korttelin päästä löytyy korjaaja, joka tuli kotiin vaihtamaan pumpun ja maksoi vain about 70€. No siitä on jo kyllä useita vuosia ja tommonen kotiin tuleva korjaaja taitaa olla pikkupaikkakunnan hyviä puolia.

  Toivotaan, että uus kone on ihana! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy tosiaan pestä vähemmän pyykkiä niin saattaa konekin elää pidempään. Kone ei ole vielä ollut käytössä vaikka tuli jo maanantaina, en oikein luota Gigantin poikien asennukseen ja odottelen että isä tulee tsekkaamaan kaiken ettei tarvitse pelätä vedenpaisumusta :D

   Onneksi teiltä löytyi korjaaja läheltä <3

   PoistaOn tuhat tapaa toimia, mutta vain yksi tärkeä tehtävä: tuoda maailmaan lisää lempeyttä. -Susanna Jussila-

© arkisin.. Design by FCD.