arkikuva+kuulumisia


(Viikkosuunnitelma (pdf) ostettu Ainoalta, printattu Aura notebookin sivuille)

                         

x seuraava viikko näyttää vielä tässä kuvassa tyhjältä. Olen listaihminen. Pari työkeikkaa sovin eilen.

x viime aikoina olen ollut poikkeuksellisen väsynyt (lääkärissä käyty) eikä mikään pysy päässä. En esimerkiksi muistanut omaa puhelinnumeroa, en verkkopankin tunnuksia jne. Oikeasti minulla on supermuisti numeroiden suhteen. Kilpirauhasarvot ovat matalat. Mietin että onko tämä merkki alkavista vaihdevuosista tai premenopaussista. En tiedä! Pitää varata aika gynekologille.

x lahjoitin monta kiloa kissanruokaa ukrainalaisille. Kissan sairastumisen jälkeen mikään kaapissa oleva ei ollut vaihtoehto syöttää suolistosairaalle kissalle.

x pyykinpesukone temppuilee. Harmi kun ei ole jemmassa ylimääräistä. Muutenkin tuntuu että on vähän ajan sisään hajonnut vaikka mitä; kahvinkeitin, tietokone ja nyt pyykinpesukone temppuilee veden ottamisen kanssa. Onneksi on rahaa jemmassa niin ei haittaa taloudellisesti rikkimenemiset. Olen toki isompien kodinkoneiden lisäksi hajottanut mm. astioita ja nyt odottelen uusia, korvaavia tuotteita pakettiautomaattiin saapuvaksi.


Mukavaa viikonloppua sinulle!
2 kommenttia

 1. Siis ehdottomasti listaihminen myös täällä!! 😄 Mitä kaikkia ihania listoja sitä voikaan suunnitella…

  Tuo muisti on myös mulla - ja siis etenkin numeromuisti - nyt miinuksella. Johtunee sairastumiskriisistä, mutta voi kuulemma jäädä myös päälle. No great! 🤦‍♀️🙄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Listoja on kiva suunnitella mutta aina ei tule toimittua listan "vaatimusten" mukaan :D Uskoisin että muisti palaa paremmaksi sitten kun näyttää että ollaan jo voiton puolella (typerää puhua voitosta) kun muisti jaksaa prosessoida muutakin kuin ennalta-arvaamatonta.

   PoistaOn tuhat tapaa toimia, mutta vain yksi tärkeä tehtävä: tuoda maailmaan lisää lempeyttä. -Susanna Jussila-

© arkisin.. Design by FCD.