minimalistinen vaatekaappi | inspiraatiokuvia PinterestistäYllä olevassa kuvassa viehättää nuo vaaleammat sävyt, niin neuletakissa kuin raitapaidassakin. Vastaavat kengät löytyy jo valmiiksi.

Vaatekaapin suhteen tavoitteena olisi sellainen vaatekaappi jonka vaatteita olisi mahdollista yhdistellä toisiinsa miltei loputtomasti. Uusia vaatteita (tai no uusia ja uusia kun osan pyrin hankkimaan kirppiksiltä) pyrin ostamaan kotimaisilta merkeiltä. 

 

Tällä hetkellä testissä ovat Riva Clothing:n t-paita ja college ja vaikuttavat noin kuukauden käytön jälkeen oikein hyviltä. Värivalinta näissä kahdessa musta mutta tarkoitus ostaa raidallisena myös vastaavaa t-paitaa. 

Pukeudun aina mustaan, päästä varpaisiin, välillä oikein villillä päällä saatan käyttää raidallisia paitoja. Mustiin pukeutuminen ei ole mikään minimalismijuttu vaan täysin käytännön asia, onnistun sotkemaan aina vaaleat yläosat. Tosin sappisaippualla olen onnistunut aina pelastamaan tahraiset vaatteet joten ehkä elän vaarallisesti ja hankin valkoisenkin paidan. Ja se, että valtaosa vaatteista on mustia, mahdollistaa vaatteiden loputtoman yhdistelyn toisiinsa. 

Ostoslistalla on ollut jo kauan musta prätkärotsi mutta sellaista ei ole vielä löytynyt kirppiksiltä ja on etsitty jo vuosia. Ylläolevassa kuvassa näkyvä vihreä paita viehättää myös. Tässä paidassa on ihastuttavat hihat!   

 

Tässä postauksessa oli sellaista yleisfiilistelyä pukeutumisen suhteen, seuraavaksi vuorossa erilaiset yläosat.


2 kommenttia

  1. Mä myös koen tosi paljon arkea helpottavana sen, että suurin osa vaatekaapin vaatteista käy toistensa kanssa, voi aamulla kiskoa päälleen suunnilleen minkä vaatteen vaan ja lopputulos on ihan ok. Tuollainen prätkärotsi mulla oli nuorempana, oli silloin kyllä luottovaate!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unohtui tietysti mainita vielä alusvaatteet ja sukat, nekin pääasiassa mustaa ja jopa samaa "sarjaa" niin ei tule käyttäneeksi eriparisukkia :D

      PoistaOn tuhat tapaa toimia, mutta vain yksi tärkeä tehtävä: tuoda maailmaan lisää lempeyttä. -Susanna Jussila-

© arkisin.. Design by FCD.