lokakuun poistoja | yliviivauskynät

torstai 24. lokakuuta 2024

 

 

Mitä ihmettä tekee ihminen 30 yliviivaustussilla, kysynpä vaan?

Testaan kaikki tussit läpi ja risat menee roskiin. Noista neonväreistä en niin välitä joten ne laitan fb:n roskalavaryhmään jakoon.

 


Että kyllä sitä ylimääräistä vielä löytyy ja välillä tulee tehtyä heräteostoksia.


Kommentointiosio avautuu klikkaamalla tekstin otsikkoa.


7 kommenttia

  1. Ooo, no NYT löit kyllä ällikällä!! 😮😂 Edes MINÄ en ole eläissäni omistanut kerrallaan kolmea yliviivaustussia enempää. Tällä hetkellä penaalissa on ehkä yksi? 😄 Waude. Hyvä päätös! Joku tarvitseva saa tusseja ja sinä pääset tavara-ahdistuksesta, kun niitä on hillitysti. Ehkä alle 10 riittää? 😉

    VastaaPoista
  2. Tietäisitpä mitä luurankoja täällä vielä onkaan kaapeissa :D Aika suuri osa menee roskiin, väriä tulee huonosti tai ovat kuivuneita. Enpä taida laittaa fbryhmään jakoon :/

    VastaaPoista
  3. Ai että tekee hyvää kun käy läpi kynät sun muut tarvikkeet aina silloin tällöin! Jotenkin onnistuvat kuivumaan itsekseen vaikka kuinka olisi korkit kiinni..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllyttävän monta kuivunutta oli seassa! Stabilo bossit ja Mujin yliviivauskynät on hyväksi havaittu ^__^

      Poista
  4. Saman tyytyväisen tunteen saa kun käy mausteet läpi. Mausteet vanhenee yllättävän nopeasti ja huti ostoksiakin on tullut tehtyä..muka aikomuksena tutustua uuteen makuun ja pah!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä, tekee mieli kokeilla uusia mausteita ja sitten se jää vaan siihen aikomiseen.

      Poista
  5. Hienolta tuntuu kun saa aikaiseksi että "raivaa" vaikkapa juuri kynä-ja tussivarastojaan. Meidän pienimmätkin lapsenlapset ovat jo niin isoja etteivät enää pyydä piirustuspaperia ja tusseja kun tulevat meille kylään, joten pitäisikin katsoa onko heidän käyttämissään pois heitettäviä.

    VastaaPoista



On tuhat tapaa toimia, mutta vain yksi tärkeä tehtävä: tuoda maailmaan lisää lempeyttä. -Susanna Jussila-

© arkisin.. Design by FCD.