kirppislöytöjä

 


Kävin tänään pitkästä aikaa kirppiksellä. Kirppiskäynnit ovat vähentyneet radikaalisti tämän vuoden puolella, olen suosinut enemmän kierrätyskeskuksia.


Tämänpäiväisen kirppiksella haahuilun ohessa silmiin osui tämä kämmen. Ajattelin laittaa sen eteiseen, siinä voi säilyttää vaikka kotiavaimia tai esimerkiksi sormuksia. Hintaa kämmenellä oli 1,5 €.


Oletko sinä tehnyt hyviä kirppislöytöjä?


Kommentointiosio avautuu klikkaamalla tekstin otsikkoa


10 kommenttia

 1. Sievä kämmen! Täydellinen pienien esineiden laskualustaksi :)

  Löysin viimeisimmältä pihakirppiskierrokselta Autot-elokuvan Martti-figuurin jollaista olen etsinyt vuosikausia :D olin kirjaimellisesti kuin lapsi uuden lelunsa kanssa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä löytö ja varsinkin pitkän metsästämisen jälkeen kuin lottovoitto ^_^

   Poista
 2. Hyvän löydön olet tehnyt. Minä käyn paljon kirppateilla ja ainahan sietä tekee löytöjä, vaikka mökki on jo kaikkea täynnä. (enkulin käsityöt)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että on muitakin kirppistelijöitä ^_^ Mökille varmaan löytyy vaikka mitä.

   Poista
 3. Sama juttu täällä - kirppari-kiertelyt vähentyneet - Kontissa kohkaaminen kohentunut... JOtenkin tuntuu, että kirppareiden loossit toistaa itseään ja paljon "uutta krääsää" aina samoissa loosseissa... Kontti hyvin hoidettu ja todella vaihtelevuutta ja voi oikeasti mennä vaikka "etsimään" jotain tiettyä ja melkeimpä aina löytääkin... Ulko-, piha-, takakonttikirppareille kyllä kaipaan, niitäkin tavannut kesällä olla, joten täytyypä tarkentaa katseita... iloista kesäoloa Sinulle!

  VastaaPoista
 4. Voi harmi kun täällä ei ole konttia! Ihan liikaa on uutta krääsää loosseissa. Onneksi on kuitenkin pari kierrätyskeskusta tässä lähistöllä. Ihanaa kesää myös sinulle 🩷

  VastaaPoista
 5. Puhutteleva kämmen, itsekin olisin ostanut. Olin ennenmuinoin ahkera kirppisten koluaja mutta aika vähiin on jäänyt viime vuosina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin entisaikojen kirppisintoilu jäänyt radikaalisti vähemmälle, ehkä se kirppisinto vielä joskus iskee uudestaan ^_^

   Poista
 6. Ulrika50v.blogspot.com15.6.2024 klo 10.23

  Aina on jotain mitä haluais ostaa mutta ei viitti kerätä tavaraa ,sitä on jo tässä iässä ihan tarpeeksi . Kivaa kesän jatkoa 😃

  VastaaPoistaOn tuhat tapaa toimia, mutta vain yksi tärkeä tehtävä: tuoda maailmaan lisää lempeyttä. -Susanna Jussila-

© arkisin.. Design by FCD.