miksi minimalismi kiinnostaa?


kuva:rawpixel

 

 • Yksinkertaisuuden tavoittelu: Minimalismi tarjoaa yksinkertaisemman ja mutkattoman elämäntavan. Vähemmän tavaroita ja vähemmän kulutusta auttaa keskittymään oleelliseen. Itse käytän vähän rahaa materiaan ja pyrin keskittymään aineettomiin kokemuksiin ja elämyksiin ja tuen erityisen mielelläni naisyksinyrittäjiä.
 • Tavaramäärän hallinta: Vähentämällä tarpeettomia esineitä saa enemmän tilaa ja järjestystä kotiin. Toimii myös työpaikalla.
 • Stressin vähentäminen: Liiallinen tavaramäärä voi aiheuttaa stressiä ja ahdistusta. Karsimalla tavaroita voi vähentää ympärillä olevan visuaalisen kuormituksen määrää.

 

Tässä muutama syy miksi pyrin minimalistisen elämäntapaan. Tämä on ollut muutaman vuoden rupeama ja edelleen joudun kyseinalaistamaan kulutustottumuksiani ja miettimään onko kyseessä halu vai tarve. "Sen verran että riittää" toimii aika hyvänä ohjenuorana.

 

Toivotan sinulle hyvää itsenäisyyspäivää!

 

Kommentointiosio avautuu klikkaamalla tekstin otsikkoa.

3 kommenttia

 1. Hyviä ja ajatuksia herättäviä pointteja! Itse en pyri ehkä ihan minimalismiin, mutta kohti sitä kyllä. Allekirjoitan kyllä nuo kaikki perusteet. Kiva seurata sun polkua tässä. 😊
  Thilda

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, Thilda 🖤 tuntuu että tämä on loppuelämän matka (no kuulostipas tuo nyt dramaattiselta). Kiva kun seuraat!

   Jenni (joka ei jaksa vaihtaa selainta että pääsisi kommentoimaan omalla profiililla)

   Poista
  2. ja kiitos kun inspiroit kuluttamaan aineettomiin elämyksiin <3

   (edelleen Jenni)

   PoistaOn tuhat tapaa toimia, mutta vain yksi tärkeä tehtävä: tuoda maailmaan lisää lempeyttä. -Susanna Jussila-

© arkisin.. Design by FCD.