arkikuvia | aamu hautausmaalla Järvenpäässä

lauantai 7. syyskuuta 2024


Kommentointiosio avautuu klikkaamalla tekstin otsikkoa.

arkikuvia | kolme kuvaa kuukaudessa | syyskuu 2024

torstai 5. syyskuuta 2024

Kristiina haastoi lukijansa osallistumaan kolme kuvaa kuukaudessa-haasteeseen. Alla näkyy haasteen ohjeet, liity sinäkin mukaan! "Tein haasteesta tällä kertaa sellaisen että joka kuukausi julkaistaan kolme kuvaa. Kuvat saavat esittää vaikka mitä, mutta kuvan aiheen tulee alkaa meneillään olevan kuukauden nimen ensimmäisellä kirjaimella eli tammikuun kuvien aihe alkaa T:llä, helmikuun H:lla jne. Kuvat voivat esittää esim. maisemia, rakennuksia, tapahtumia, esineitä, eläimiä, ruokalajeja, juhlia... Muiden s-alkuiset sanat löydät täältä.


 

S niin kuin sarvet. Vierailtiin Home Ranchilla Iitissä ja päästiin syöttämään poroille jäkälää, niiden herkkua. Tilalta löytyy porojen lisäksi ylämäänkarjaa, koiria, kissoja, lampaita, vuohia., nautoja. Kannattaa ehdottomasti varata vierailu jos olet eläinten ystävä. Eläinten kanssa ollessa huolet ja murheet unohtuu. 

 

Ja jatketaan eläinlinjalla.

 

 

S niin kuin sonni. Toope katselee kiinnostuneena tyttöjen puolelle. Toope painaa yli 1000 kg joten ei parane suututtaa sitä. Tosin kaikki ranchin eläimet olivat kilttejä ja niitä on käsitelty paljon. 

 

S niin kuin Simba. Tämäkin kuva on Home ranchilta. Simba näyttää siltä ettei voisi vähempää kiinnostaa.

Jos eläinten meno kiinnostaa niin kannattaa ottaa seurantaan Facebookissa Home ranch. Tilalla sattuu ja tapahtuu.


Kommentointiosio avautuu klikkaamalla tekstin otsikkoa.



© arkisin.. Design by FCD.